Jump to main content

Säljare till Västra Götaland

Som säljare hos oss har du mycket frihet under ansvar och du får arbeta i en innovativ bransch. Låter det som något för dig?

Ditt ansvar blir att skapa och utveckla vår affär hos nya och befintliga kunder i regionen Västra Götaland. Kunderna är framförallt kommuner, entreprenörs och byggföretag som leder eller utför arbeten i eller i anslutning till väg- eller järnvägstrafik inom regionen, vi jobbar till viss del också mot konsulter. Du arbetar regelbundet med besök hos våra potentiella och befintliga kunder, deltar i förhandling och utformning av offerter samt avtal. Du deltar i planering och samordning av olika typer av marknadsaktiviteter.

Vi söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning mot företag. Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk försäljning mot byggnadstekniska eller projektdrivande branscher. Som person är du förtroendegivande, resultatorienterad, social och utåtriktad. Du har en förmåga att få andra med dig samt snabbt kunna sätta dig in i kundernas behov. Du har en stark drivkraft att göra affärer och är duktig på att skapa och bygga långsiktiga relationer. Arbetet är självständigt och kräver att du är organiserad och kan planera och prioritera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Meriterande erfarenheter:
> Offentlig upphandling
> Entreprenadjuridik
> Engelska.

Krav:
> B-körkort
> Datorkunskap

Omfattning: Heltid, 6 månader provanställning tillämpas
Plats: Inom regionen Västra Götaland

Låter det här intressant för dig?
Vi rekrytera generellt fortlöpande och tjänsten tillsätts snarast. Varmt välkommen med din ansökan till stefan.johansson@saferoad.se.

Frågor avseende tjänsten besvaras av Stefan Johansson, mobil: 070 638 16 48 och mail: stefan.johansson@saferoad.se.

Vill du veta mer om Saferoad Traffic?

> Klicka här.