Jump to main content

Administratör till Saferoad i Örebro

Nu söker Saferoad en organiserad och driven administratör till Örebro.

Vi söker en ny medarbetare till administrationsavdelningen för Vakt & Montage. Vi är ett team på fem personer som administrerar 200 anställda och 60 fordon. Vår avdelning arbetar med att tillgodose personal och material till arbetsplatser runt om i hela landet. Vår personal arbetar ute på vägarna med att skapa en säker arbetsplats för våra kunder.

Vi söker dig som är strukturerad, självgående och initiativtagande. Du ska inte vara rädd för att ta ansvar eller för att fatta egna beslut. En stor del av arbetet innefattar kontakt med både kunder och personal, därför är det viktigt att du har ett vänligt bemötande och är serviceinriktad. I din roll som administratör ingår arbetsuppgifter såsom fakturering, lönegranskning, arbetsmiljöfrågor, rekrytering av personal, personalfrågor samt support för driftavdelningen. För att trivas hos oss ska du tycka om att prestera och jobba i ett högt tempo. Du behöver kunna fokusera och hålla humöret uppe även i stressiga situationer.

På vår arbetsplats tycker vi att det är viktigt med god stämning och sammanhållning, vi har en vänlig och skämtsam jargong. 

Meriterande är att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare, har erfarenheter av ledarskap och kunskap inom bygg och anläggningsbranschen. Var noga med att skriva detta i din ansökan.

Omfattning: Tillsvidare, heltid
Arbetstider: Dagtid måndag till fredag, under högsäsong kan övertid förekomma.
Placeringsort: Örebro

 

Är du vår nya administrör? 

Skickar  CV och ett personligt brev till Clara.Andersson@saferoad.se senast 7 februari.

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer

Våra affärsområden

Vi delar vi in vår verksamhet i fyra affärsområden: skylt och teknik, belysning, räcke och TA, vakt och montage.

Läs mer