Jump to main content

Depåchef till Sundsvall

Nu söker vi en engagerad depåchef till vår depå i Sundsvall. Är du intresserad av service, trafiksäkerhet och arbetsmiljö kan det vara just dig vi söker till tjänsten.

I rollen som depåchef är det du som är ”spindeln i nätet”. Du kommer att se till att samordna våra tjänster till våra kunders behov på ett professionellt sätt. De administrativa arbetsuppgifterna innefattar till exempel arkivering, fakturafrågor, offertläggning, telefon-/kundsupport, beställning av material samt transportplanering/transportledning. Förutom detta ska du även kunna leda vårt arbete vid etableringar i trafikmiljö, så som utställningar och avstängningar, men även det dagliga arbetet på depån.

Vi söker dig som har cirka tre års arbetserfarenhet från bygg-/uthyrningsbranschen/lager och logistik som har förmågan att kombinera kundmottagande med administrativt ansvar och support. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter förut, har erfarenheter av ledarskap, gått Trafikverkets kravkurser 1-3, är insatt i uthyrningsbranschen eller arbetat med vägarbeten. Som person är du självgående med en utmärkande förmåga att ta initiativ och skapa struktur. Du har en fallenhet för struktur, ordning och reda, tänker proaktivt, är lösningsorienterad och nytänkande som alltid vill ligga steget före. Du trivs i en roll där du har stort ansvar. Du arbetar systematiskt, är flexibel, social, stresstålig, serviceorienterad och mycket engagerad i ditt arbete.

Krav:
- God datorvana, erfarenhet från Microsoft Office paket och Monitor, MCS eller liknande ERP system
- Arbetserfarenhet från bygg-/uthyrningsbranschen eller lager och logistik
- Talar och skriver obehindrat på svenska
- B-kort
- Du har en avslutad gymnasial utbildning
- Tidigare dokumenterade erfarenheter av ledarskap

 Meriterande:
- Förarbevis hjullastare
- C-kort 

Arbetstider: Dagtid måndag till fredag, viss avvikelse kan förekomma.
Placeringsort: Sundsvall

Låter det här intressant för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan. Skicka din ansökan (CV och meritförteckning) och/eller ställ dina frågor till Erik Karlsson 070-388 93 00 eller mail: erik.karlsson@saferoad.se
Tillsättning sker löpande.