Jump to main content

Teknisk innesäljare till Saferoad i Sollentuna

Som teknisk innesäljare hos Saferoad får du vara med och marknadsföra/sälja samtliga produkter i vårt sortiment som kan vara stolpar eller master för belysning, portaler för traditionell skyltning eller för digitala informations-/körvisningsskyltar.

Tjänsten innebär kontakter med slutkunder, konsulter i föreskrivande led, grossister, elinstallatörer och markentreprenörer. Här är hela försäljningsprocessen en del av vardagen, från projektering, kalkylering, lämna anbud, kundbearbeta och avslutningsvis orderläggning.

Din bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet från bygg-/entreprenadbranschen eller teknisk försäljning. Gärna med bakgrund inom stålkonstruktion, där en grundläggande förståelse för konstruktion, siffror och ritningar underlättar vardagen.

 Förmågan att kunna skapa förståelse och förtroende är önskvärda egenskaper. God datorvana är en förutsättning och goda kunskaper i affärssystemet MONITOR är meriterande. Eftersom arbetet är relativt självständigt i planering och hur det läggs upp är det viktigt att du är ansvarstagande, självgående och noggrann i ditt sätt att arbeta.

Vi håller på att bygga upp en matrisorganisation så där blir du en del i det uppbyggandet.

Engelska är vårt koncernspråk och du kommer att ha en del kontakter med utländska leverantörer.

Resor kan förekomma så körkort är ett krav.

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Sollentuna

Är du våra nya innesäljare?

Verkar tjänsten intressant och utmanande så är du välkommen så skicka din ansökan, var vänlig bifoga CV och personligt brev till my.oscarsson@saferoad.se. Tjänsten tillsätts löpnade.

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer

Våra affärsområden

Vi delar vi in vår verksamhet i fyra affärsområden: skylt och teknik, belysning, räcke och TA, vakt och montage.

Läs mer