Jump to main content

Stålkonstruktör till Saferoad i Sollentuna

Som stålkonstruktör kommer du att arbeta med design & produktutveckling av våra stålprodukter. Hos Saferoad får du vara med och skapa eller anpassa samtliga produkter i vårt sortiment som kan vara master för belysning, belysningsstolpar, portaler för traditionell skyltning eller för digitala informations-/körvisningsskyltar.

Tjänsten innebär att du arbetar självständigt men i samarbete med vår beräkningsansvarige, teknisk säljare och våra projektledare.

Din bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet från bygg-/entreprenadbranschen din bakgrund inom finns inom stålkonstruktion, där en grundläggande förståelse för konstruktion, 3D CAD och ritningar underlättar vardagen.

Du har en CAD relaterad utbildning från Högskola, universitet eller yrkesutbildning, alternativt tillskansat dig yrkeserfarenhet inom området som vi bedömer likvärdig. 

Du har goda kunskaper och är trygg i minst ett av de större 3D CAD-verktygen, som Inventor, Solidworks eller Autodesk 3ds, du har erfarenhet av arbete i PDM-system.

Eftersom arbetet är relativt självständigt i planering och genomförande är det viktigt att du är ansvarstagande, självgående och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du är problemlösande och kan analysera information och identifiera det som behöver prioriteras i arbetet.

Vi håller på att bygga upp en matrisorganisation vi ser att du blir en betydelsefull del/kugge i det uppbyggandet.

Engelska är vårt koncernspråk och du kan komma att ha en del kontakter med utländska leverantörer. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Resor kan förekomma så b körkort är ett krav.

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Sollentuna

Är du våra nya stålkonstruktör?

Verkar tjänsten intressant och utmanande så är du välkommen så skicka din ansökan, var vänlig bifoga CV och personligt brev till per.andersson@saferoad.se. Tjänsten tillsätts löpnade.