Jump to main content

Stålkonstruktör

Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige och söker nu en söker beräkningsansvarig stålkonstruktör till vår produktion.

I rollen som stålkonstruktör på Saferoad kommer du att arbeta med och ansvara för beräkning inom hållfasthet, dimensionering, samt optimering. Dina kontaktytor kommer att finnas både internt och externt och de vanliga beställarna är Trafikverket, Skanska, Peab med flera. Uppdragen karaktäriseras av både långa och korta projekt inom utveckling och kundspecifika projekt med en definierad kravspecifikation på olika konstruktioner. 

Vanliga konstruktioner som dimensioneras hos oss är, -broräcken, belysningsstolpar, skyltportaler över vägar, betongbarriärer samt bullerskydd.

Vi söker dig som är civilingenjör inom konstruktion eller är högskoleingenjör med erfarenhet från stålkonstruktion. Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna. Du har tidigare erfarenhet av regelverk för dimensionering (SS-EN 1090, Eurocode m.fl.) och är bekant med matematisk mjukvara. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning och du ser du dig själv som en lagspelare som trivs med att dela din kunskap med andra.

Om du vill bli en nyckelspelare i en organisation med höga ambitioner och stark framåtanda så ser vi fram emot att få med dig i vårt team!

Är du våra nya stålkonstruktör?

Stämmer denna beskrivning in på dig? I denna rekrytering samarbetar vi med Grimaldi Access och du ansöker genom att gå in på www.grimaldiab.se under ”aktuella tjänster” senast den 27 januari 2019. Frågor kring processen och tjänsten kan ställas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15.

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer

Våra affärsområden

Vi delar vi in vår verksamhet i fyra affärsområden: skylt och teknik, belysning, räcke och TA, vakt och montage.

Läs mer

Saferoadbloggen

I Saferoadbloggen delar vi med oss av våra bästa tips och fördjupar oss inom olika ämnen som rör trafiksäkerhet.

Läs mer