Jump to main content

TA-plansritare till Saferoad i Uppsala

Som TA-plansritare har nära kontakt med Saferoads kunder och tar fram trafikanordningslösningar för att täcka deras behov och samtidigt följa gällande regelverk.

Vi finns till hjälp för att skapa en trygg arbetsplats för våra kunder. Som TA-plansritare kommer du besöka arbetsplatsen, utvärdera kundens behov och sedan rita en trafikanordningsplan. Utefter den kommer du sedan kalkylera behovet utav material och personal. Arbetet kommer att ske dagtid och du kommer vara stationerad på vårt kontor i Uppsala, resor till andra orter, tidigare mornar och senare kvällar kan förekomma.

Vi söker dig som är resultatorienterad och har ett affärsmässigt förhållningssätt och gärna med erfarenhet från bygg-, anläggning och vägarbetsbranschen. Du skall ha en god förmåga att kunna tolka ritningar och kartor samt vana att kommunicera med beslutsfattare på kommuner och Trafikverket. Du som söker bör lägst ha gymnasieutbildning och du får gärna ha någon form av teknisk eftergymnasial utbildning.

Du är driven, självgående och har en god samarbetsförmåga och en förmåga att kunna skapa goda relationer med kunden i fokus. Eftersom att kundkontakt är en stor del av rollen som TA-plansritare lägger vi extra stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet, fördel om du tidigare har jobbat i Auto Cad, Bim, Blue beem, Nova Point, Fifa. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Krav:
> Gymnasial utbildning
> B-kort
> Talar och skriver obehindrat på svenska

Arbetstider: Dagtid måndag till fredag, viss avvikelse kan förekomma.
Placeringsort: Uppsala
Omfattning: Heltid

Är du vår nya TA-plansritare?

Skicka din ansökan (CV och meritförteckning) eller ställ dina frågor till Dennis Silvertun, dennis.silvertun@saferoad.se. Tillsättning sker löpande

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer

Våra affärsområden

Vi delar vi in vår verksamhet i fyra affärsområden: skylt och teknik, belysning, räcke och TA, vakt och montage.

Läs mer