Jump to main content

”Vi vill vara det självklara valet för våra kunder”

Storsatsningen av den befintliga depån i Sollentuna är nu klar. Man har utökat sortimentet och tillsatt en depåchef, en TA-planerare och en arbetsledare. Allt för att kunna erbjuda kunderna allt de behöver till sina projekt på ett snabbt och smidigt sätt.

”Våra kunder ska kunna koncentrera sig på det dom ska göra och så sköter vi allt annat runt omkring” säger Sollentunas depåchef Stefan Lundblad. 

Mycket tid har lagts ner på att färdigställa depån och nu börjar uppdragen rulla in. Stefan har tillsammans med TA-planritaren Mikael Erlandson och arbetsledaren Christian Dagborg mångårig erfarenhet av branschen och är supertaggade inför satsningen.
”Det är jättespännande och en stor utmaning, vi ser verkligen fram emot att jobba med det här, säger Stefan.

På depån i Sollentuna arbetar även Roger Lundkvist och man har ett fint samarbete tillsammans med depån i Huddinge och Uppsala, och man hjälps åt och stöttar varandra i Stockholmsområdet.
”Det är ett stort område och det finns konkurrens, men med vår kompetens och erfarenhet har vi stora möjligheter att expandera. Vi vill stärka Saferoads varumärke i Stockholm och vara det självklara valet för kunderna, det är oss man ska vända sig till.” säger Stefan Lundblad.

På Saferoads depåer får man bland annat hjälp med TA-planer och godkännande av dessa, etablering av avstängningar, tillsyn av området under projektets gång, avstängningsmaterial, vakter, TMA-bilar och även avspärrningar vid evenemang. 

Stefan, har du något drömuppdrag som nybliven depåchef?
”Oj… ja det skulle vara ett stort projekt som omfattar allt Saferoad erbjuder. Vi finns över hela Sverige och erbjuder allt från räcken, belysning, skyltar, barriärer och fundament. Vi tillverkar allt själva och kan fixa skräddarsydda lösningar. Så ett gigantiskt uppdrag som omfattar allt det som Saferoad erbjuder, det är ett riktigt drömuppdrag, avslutar Stefan.

Här hittar du öppettider och kontaktuppgifter till Saferoads alla depåer >

Roger Lundkvist, Christian Dagborg, Stefan Lundblad och Mikael Erlandson arbetar på Saferoads Depå i Sollentuna.
Se kontaktuppgifter här >

Våra affärsområden

Vi delar vi in vår verksamhet i fyra affärsområden: skylt och teknik, belysning, räcke och TA, vakt och montage.

Läs mer

Saferoadbloggen

I Saferoadbloggen delar vi med oss av våra bästa tips och fördjupar oss inom olika ämnen som rör trafiksäkerhet.

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer info om oss och våra produkter/tjänster.

Kontakta oss