Jump to main content

Lär känna Jano Dib, Saferoads Exportchef RRS

Sedan mitten av augusti är Saferoad Sveriges nya Exportchef inom RRS Jano Dib på plats på kontoret i Sollentuna. Han är taggad på att komma igång med sina arbetsuppgifter och lära känna sina nya kollegor.

I rollen som exportchef kommer Jano utöver arbetet med exportförsäljningen även stötta och projektleda räckesprojekt nationellt.
– Jag kommer bland annat att arbeta med Trafikplats Häggvik som är en del av Förbifart Stockholm. Senare drar projekten med de utländska kunderna igång och det ska bli jättespännande, säger han.
Saferoad säljer bland annat räckesprodukter till kunder i Finland, Lettland, Holland och Spanien.
– Jag ser fram emot att ta kontakt med våra befintliga utländska kunder och även skapa kundrelationer i nya länder. En vacker dag i Dubai kanske, skrattar han.

Jano Dib har arbetet i branschen i flera år så många av Saferoads produkter är han redan bekant med. Men såklart finns det många nya produkter att lära sig. 
Vad ser du för utmaningar i din nya roll som Exportchef RRS?
– Att inte ha för bråttom till en början och kasta mig in i alla projekt på en och samma gång. Dessutom blir det en spännande utmaning att förstå och lära mig av våra utländska kunders kultur och processer. Att hitta det bästa och mest effektiva sättet för oss att arbeta tillsammans.

Till sist: har du någon dold talang?
– Hmmm… ja det skulle nog vara att jag kan onödigt mycket filmkuriosa. Nördar ofta in mig på hur filminspelningar gick till bland annat.

Varmt välkommen till oss på Saferoad, Jano!

Kontakta Jano, Exportchef RRS
M: 070 109 28 89
jano.dib@saferoad.se

Saferoadbloggen

I Saferoadbloggen delar vi med oss av våra bästa tips och fördjupar oss inom olika ämnen som rör trafiksäkerhet.

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer info om oss och våra produkter/tjänster.

Kontakta oss

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer