Jump to main content

Lär känna Martin, Beräkningsingengör på Saferoad

Martin Uustalu är Saferoads nya beräkningsingenjör och har jobbat här sedan början av april. Han har många spännande utmaningar framför sig i sitt arbete och privat är han en hejjare på kortspelet Uno.

Som Beräkningsingenjör kommer Martin få lätt att fylla sina arbetsdagar. Det är många spännande projekt på gång och i arbetsuppgifterna ingår bland annat att göra hållfast- och strukturberäkningar för räcken och master. Han utgår från Sollentuna och kommer resa runt en hel del, framför allt i Stockholmsområdet.

– Det är mycket nytt att sätta sig in i så här i början, berättar Martin. Just nu räknar jag portaler till Kungens kurva, och portaler och skyltar till Lilla Bommen i Göteborg. Vi har även projekt på gång i Norge och Skurups handelsplats. Bland annat, det rullar på snabbt.

Vilka spännande utmaningar ser du med ditt arbete?
– Nu bygger jag upp arbetsprocessen och strukturen för mitt arbete, det är en spännande och rolig utmaning. Att få vara med från grunden och forma hur mitt arbete ska bli.

Tidigare har Martin jobbat som konsult på Semcon med Gripen-projektet och Siemens gasturbiner. Han har även jobbat som konsult inom mekanik på Etteplan.

Vad gör du helst en ledig dag?
– Det blir mycket sport på fritiden, framför allt spelar jag innebandy. Dessutom spelar gärna ett parti Uno med kompisar och årligen är jag med och arrangerar SM i Uno. Ett spel de flesta känner till som ett lättsamt och roligt tidsfördriv, men där det ofta krävs mer skicklighet än man kanske tror…

Varmt välkommen till Saferoad, Martin och lycka till med dina arbetsuppgifter!

Kontakta Martin, Beräkningsingengör:
M 070 730 48 99
martin.uustalu@saferoad.se  

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer info om oss och våra produkter/tjänster.

Kontakta oss

Saferoadbloggen

I Saferoadbloggen delar vi med oss av våra bästa tips och fördjupar oss inom olika ämnen som rör trafiksäkerhet.

Läs mer