Jump to main content

Möt våra affärsområdeschefer, del 4 belysning

Affärsområde belysning består i stora delar av gamla Saferoad Vägbelysning, som har varit verksam inom konstruktion, leverans och montage av belysningsanläggningar, master och vägportaler sedan 1967. Här får du träffa affärsområdeschef Per Andersson.

Per började som affärsområdeschef på Saferoad Sverige i april 2019. Han har jobbat på företaget sedan 2007, först som projektledare för belysning och senare som entreprenadchef.
– Mitt arbete är att företräda affärsområdet inom Saferoad Sverige och gentemot våra kunder och leverantörer. Just nu sätter jag mig in i rollen som affärsområdeschef och hanterar ärenden efter min företrädare på tjänsten.

Saferoad Belysning utvecklar, kontruerar, levererar och monterar väg- och idrottsplatsbelysningar, portaler och master. Och inriktningen är utomhus belysningsanläggningar och bärare som master, skyltstolpar och portaler för olika typer av utrustning.
Läs om vår belysning här

– En spännande och utvecklande del i mitt arbete är att få vara med och påverka affärsområdet belysning och Saferoad Sverige framåt. Att få påverka Saferoad Sverige med det jag kan och brinner för.

Per tycker att Belysning har många intressanta produkter, men om han måste välja en favorit – vilken blir det då?
– Våra kollapsande och uppfångade belysningsstolpar Absorbent ligger mig varmt om hjärtat, säger Per. Vi har varit återförsäljare för dem sedan i slutet på 90-talet och det är en erkänt bra produkt som både trafikverket och kommuner använder i stor utsträckning. Den tillverkas av ett familjeföretag i Finland som heter Säkhö-Jokinen. Vi köper även deras tillverkade fundament vilket bildar ett system som gör att fundament och stolpar ligger i krocksäkerhetsklass HE3.
Läs om Absorbent här

När Per inte jobbar så hämtar han kraft och energi i Roslagen där han har ett sommarhus och båt.

Missa inte:
Lär känna våra affärsområdeschefer, del 1 räcke
Lär känna våra affärsområdeschefer, del 2 skylt & teknik
Lär känna våra affärsområdeschefer, del 3 TA, vakt & montage

KONTAKTA PER ANDERSSON

per_andersson

T: 070 555 20 79
MAIL: PER.ANDERSSON@SAFEROAD.SE

Saferoadbloggen

I Saferoadbloggen delar vi med oss av våra bästa tips och fördjupar oss inom olika ämnen som rör trafiksäkerhet.

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer info om oss och våra produkter/tjänster.

Kontakta oss

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer