Jump to main content

Nyheter

Här hittar du nyheter som rör Saferoad Traffic, som nya produkter i vårt sortiment, aktuella erbjudanden och information om mässor. 

Du hittar fler nyheter under Nyhetsarkiv och Produktnyheter.

Missa inte vår blogg!

I bloggen delar vi med oss av våra bästa tips och fördjupar oss inom olika ämnen som rör trafiksäkerhet. Du hittar den här.

> Hittar du inte det du söker? Testa att använda vår sökfunktion uppe i högra hörnet.

Följ oss på Instagram

Nu kan du också följa Saferoad Traffic på Instagram, där får du följa vår medarbetares vardag runt om i landet. Du hittar oss på @saferoadtraffic.

Vi öppnar ny depå i Uppsala

Vår depåfamilj växer och under vintern kommer vi öppna upp i Uppsala. Till den snart uppstartade depå söker vi en depåmedarbetare och en depåansvarig. Läs mer om tjänsterna här.

Välkommen till nya anläggningen i Huddinge

Torsdag 26 oktober är det dags för öppet hus och invigning av Saferoad Traffics, EKCs och ViaCons nya lokaler i Huddinge. Du är varmt välkommen dit mellan 09.00 och 14.00! Läs mer om dagen här.

Varna vänligt med Din Fart

Din Fart är en elektronisk hastighetsskylt som läser av trafiken och ändrar budskap efter trafikantens hastighet. Läs mer här.

Sänk farten med ATS hastighetspåminnare

Med ATS hastighetspåminnare förstärks befintlig skyltning och skylten tänds när hastigheten överskrids. Användning av ATS är ett effektivt sätt att få bilister att lätta på gasen. Läs mer här.

Ny produkt: Ramp för asfaltskanter

Med Saferoad Traffics asfaltkantsramp kan du utjämna kanter på ett snabbt och enkelt sätt. Läs mer här.